Pentusuunnitelmia ~ Breeding plans


 
Vuodelle 2019 olisi suunnitelmissa KAKSI pentuetta!!
 
*Toisen pentueen emänä tulee olemaan walesin prinsessa BH TK1 TIPPLEDAL SKIES OF FIRE "Blod". Blod on iloinen ja ystävällinen dalmatiankoira, jonka kanssa on suuri ilo ja kunnia elää ja harrastaa. 
Blod syntyi loppuvuonna 2014 Walesin maaseudulla Dyfedin maakunnassa, Eve Jamesin ja Sean Vauxin hevostilalla.
Blod on pieni ja siro tänttähäärä, joka rakastaa kaikkea touhuamista, vaikka sillä itselläänkin joskus loppuu usko itseensä. Blod on rakastettava kainaloinen, jolla riittää myös energiaa toimintaan ja alati vatkaavaan häntään. Blod on suorittanut palveluskoirien käyttäytymiskokeen, palkittu koulutustunnuksella TK1 TOKOssa ja vuoden 2018 TOKO-dalmatiankoira.
Blodilla on LUA-geeni, joka tarkoittaa tervettä geeniä virtsan happamuuuden suhteen.
Blod on myös 2017 syntyneen D-pentueen emä. 
 
 
*Toisen pentueen emäksi on suunnitelmissa venäläiskaunotar LT CH EE CH BY CH STORIES OF DREAMS ALEKSA MAY NIGHT "Lex". Lex on kuvankaunis hymytyttö, joka asuu sijoituskodissaan hämeenlinnassa ja elää täyttä elämää hevostilalla oman ihmisensä silmäteränä. Lex on reipas ja rohkea koira, joka tulee muitta mutkitta kaikkien kanssa toimeen ja hurmaa kaikki niin kauniilla ulkonäöllään kuin hurmaavalla luonteellaankin.
 
 
Kunhan suunnitelmat varmistuvat niin käytettävien urosten kuin aikataulujenkin osalta, tulen pikimmiten päivittämään tiedot niistä.
 
Otathan yhteyttä sähköpostitse bajkagou@gmail.com
jos olet kiinnostunut pentueista.
 
 BajkaGou's pennut luovutetaan hyviin ja rakastaviin koteihin madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, kuulotestattuina ja Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä sekä LUA-pentueen osalta geenitestattuina.